Veteranen

door: Hennie van Wilgenburg

Oproep officieren detachement Veteranendag 2020

De Nederlandse Veteranendag wordt op zaterdag 27 juni 2020 gehouden. De gezamenlijke officierenverenigingen KVMO, KVEO, NOV en KVNRO zullen op die dag met een detachement weer deelnemen aan het defilé door de stad als eerbetoon aan zijne majesteit koning Willem-Alexander, die het defilé zal afnemen.

Het officierendetachement van 2019 tijdens Nederlandse Veteranendag. (foto H. van Wilgenburg)

Tijdig aanmelden via Veteraneninstituut


Om genoeg officieren bij elkaar te krijgen (het detachement moet minimaal uit 12 officieren bestaan) is het belangrijk dat u zich nu al voor het detachement aanmeldt.

Dit kan online, via mijn.veteraneninstituut. nl. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De gebruikersnaam is uw registratienummer op uw veteranenpas. Het wachtwoord moet u zelf aanmaken. Bent u dit wachtwoord vergeten, dan kunt u via deze site een nieuw wachtwoord aanmaken.


Degene die zich niet via de website aanmelden kunnen telefonisch contact opnemen met het Veteraneninstituut om daar hun deelname op te geven. Telefoon 088-3340050.

Het is belangrijk dat u zich snel aanmeldt! Immers, er is voor dit evenement ook een uiterlijke sluitingsdatum van 1 mei 2020 door het Veteraneninstituut vastgesteld. En aanvragen na deze sluitingsdatum worden niet meer in behandeling genomen. Het is dus zaak dat u zich snel aanmeldt. Dat geeft ook voor mij de zekerheid dat het detachement met een groot aantal deelnemers aan het defilé mag deelnemen.

Detachementscommandant


Uw detachementscommandant is ondergetekende, LTZVK 2 OC b.d. H.T. (Hennie) van Wilgenburg. Wanneer u zich hebt aangemeld wordt het op prijs gesteld ook hem te informeren.

Dat kan via e-mail: vogelzand2604@hetnet.nl of hennievanwilgenburg@icloud.com of mobiel: 06 30219411. Laten we ook dit jaar weer met u een uniek en mooi detachement samenstellen om deze Veteranendag grandioos met elkaar te kunnen vieren. In ieder geval, ik reken op u!